pondělí 13. července 2009

Volby 2009

EU volby 2009 v Hlasování - veřejné mínění online EU volby 2009 očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online! ElectionsMeter je určen světové veřejnosti k vyjádření osobních sympatií a svobodného názoru každého občana k politice a politikům.
KDU-ČSL předseda v Hlasování - veřejné mínění online Ministr financí a bývalý předseda KDU-ČSL. Minister of Finances of the Czech Republic. KDU-ČSL předseda očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online! ElectionsMeter je určen světové veřejnosti k vyjádření osobních sympatií a svobodného názoru každého občana k politice a politikům.
Český prezident v Hlasování - veřejné mínění online Prezident České republiky (od roku 2003). The Second President of the Czech Republic (since 2003). Český prezident očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online! ElectionsMeter je určen světové veřejnosti k vyjádření osobních sympatií a svobodného názoru každého občana k politice a politikům.
České politické strany v Hlasování - veřejné mínění online Občanská demokratická strana. Pravicově zaměřená. České politické strany očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online! ElectionsMeter je určen světové veřejnosti k vyjádření osobních sympatií a svobodného názoru každého občana k politice a politikům.

Žádné komentáře:

Okomentovat