pondělí 13. července 2009

české politické strany

Česká strana sociálně demokratická v Hlasování - veřejné mínění online Česká strana sociálně demokratická. Levicová politická strana. Česká strana sociálně demokratická očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Evropská demokratická strana v Hlasování - veřejné mínění online Evropská demokratická strana Evropská demokratická strana očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

KDU-ČSL v Hlasování - veřejné mínění online Křesťanská a demokratická unie – Československá strana lidová. Středo-pravicová strana. KDU-ČSL očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Komunistická strana Čech a Moravy v Hlasování - veřejné mínění online Komunistická strana Čech a Moravy. Levicová politická strana. Komunistická strana Čech a Moravy očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Nová strana v Hlasování - veřejné mínění online Přináší šanci na moderní principy, nové technologie a možnosti. Nabízí možnosti moudrého a soběstačného nastavení společnosti. Nová strana očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Občanská demokratická strana v Hlasování - veřejné mínění online Občanská demokratická strana. Pravicově zaměřená. Občanská demokratická strana očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Sdružení nezávislých kandidátů v Hlasování - veřejné mínění online Sdružení nezávislých kandidátů. Liberální politická strana. Sdružení nezávislých kandidátů očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Strana pro otevřenou společnost v Hlasování - veřejné mínění online Strana pro otevřenou společnost (SOS) je středová, liberálně-environmentální strana. Je členem PDE / EDP (frakce ALDE v Evropském parlamentu). Strana pro otevřenou společnost očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Strana zelených v Hlasování - veřejné mínění online Strana zelených. Liberální politická strana. Strana zelených očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

TOP 09 v Hlasování - veřejné mínění online Tradice Odpovědnost Prosperita TOP 09 očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Volba pro kraj (Královéhradecký) v Hlasování - veřejné mínění online Koalice stran Volba pro město a Strana pro otevřenou společnost pro krajské volby v Královéhradeckém kraji. Volba pro kraj (Královéhradecký) očekává Vaši podporu, názor a hlas. Hlasujte online!

Žádné komentáře:

Okomentovat